Sisteme de Securitate / Detectie Supraveghere Video Detectie Incendiu Control Acces Service/Automatizari Grupuri Electrogen Instalatii Electrice Sisteme BMS Automatizari Porti/Bariere

Diferența dintre camerele dotate cu IR si cele cu tehnologia Starlight

 

Alegerea camerei de supraveghere potrivite este importantă. Un aspect foarte important este claritatea imaginilor inregistrate pe timp de noapte. Problema pe care o intampina utilizatorul cel mai adesea este faptul ca o camera care furnizeaza imagini clare pe timp de zi, capteaza imagini slabe, in alb-negru, fapt ce ingreuneaza rcunoasterea fetei umane sau alte detalii care pot fi importante.

Camerele de securitate cu infraroșu au capacitatea de a capta imagini video în zone cu lumină scăzută și fără lumină (0 lux). Camerele cu infraroșii (IR) sunt denumite uneori camere IR sau "Camere de securitate Night Vision" din acest motiv. Camerele cu infrarosu au LED-uri IR poziționate în jurul marginilor exterioare ale obiectivului camerei, care oferă camerei "Night Vision". Imaginile capturate de camerele dotate cu infrarosu pot fi doar imagini alb-negru pe timp de noapte, din cauza limitarilor acestei tehnologii, din aceasta cauza poate fi dificila recunoasterea anumitor detalii. O alta slabiciune ar fi reflexiile care se produc in contact cu anumite suprafete. Un exemplu bun ar fi placuta cu numarul de inmatriculare a masinilor, care pot deveni ilizibile datorita led-urilor.

Camerele de tip Starlight in schimb sunt camere de supraveghere cu senzori speciali pentru a oferi vizibilitate nocturnă îmbunătățită în condiții de lumină scăzută. Sunt camere cu caracteristică specială pentru a încetini declanșarea electronică a acestora pentru a capta mai multă lumină pentru cipurile CCD sau CMOS ale camerei, permițându-le să înregistreze imagini color la lumină scăzută un film B / W în lumină ultra-scăzută. Cele mai bune camere de iluminat stele funcționează sub o iluminare ultra scăzută de 0.00001 lux.Ochiul uman poate identifica cu greu lucrurile atunci când iluminarea se află sub 20 Lux. Camerele de supraveghere Starlight, vă pot oferi imagini mai clare decât ați putea vedea cu ochii proprii chiar și în condiții de 0 Lux. Camerele Starlight redau o imagine mai bună a nopții decât camerele tipice de vizibilitate IR în ceea ce privește claritatea și calitatea imaginii și asigură vizionarea culorilor pe timp de noapte, chiar și în condiții de lumină scăzută, când alte camere de supraveghere trebuie să activeze luminile IR. Și asta pentru că camerele starlight pot folosi mai mult lumina naturală pentru a produce imagini superioare cu senzori avansați.

Un alt atuu al camerelor cu tehnologie starlight ar fi distanta acoperita de camera de supraveghere video. In cazul camerelor IR distanta acoperita depinde de marimea iluminatorului IR. Camerele cu tehnologia starlight folosesc lumina naturala, care se regaseste pe orice suprafata, uniform.

Ca dezavantaj al camerelor cu tehologie Starlight am putea enumera pretul mai mare si efectul de estompare a imaginilor capturate despre obiecte aflate in miscare pe timp de noapte. Așa cum am spus mai devreme, camerele starlight încetinesc declansareea electronica pentru a obține suficientă lumină pentru viziunea pe timp de noapte. Aceasta înseamnă o reducere a numărului de imagini pe care le capteaza la fiecare secundă; aceasta are ca rezultat imagini neclare ale obiectelor în mișcare rapidă.

Gasim camere de supraveghere cu tehnologia Starlight de la producatori precum Dahua, Hikvision

Sunday the 16th. Portofoliul este cartea noastra de vizita ... - By Freshjoomlatemplates.com
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.