Sisteme de Securitate / Detectie Supraveghere Video Detectie Incendiu Control Acces Service/Automatizari Grupuri Electrogen Instalatii Electrice Sisteme BMS Automatizari Porti/Bariere

 

Un sistem de intefonie, videointerfonie este un sistem de control acces autonom folosit pentru a gestiona apelurile efectuate la intrarea intr-o cladire (complex rezidential, locuinta de familie detasata, locul de munca etc.) cu acces controlat de comunicarea audio sau audio-vizuala intre interior și exterior.

Principalul avantaj al uni sistem video este faptul ca permite persoanei in interior sa identifice vizitatorul si, daca doresc, sa se angajeze in conversatie și / sau sa deschida usa pentru a permite accesul persoanei care apeleaza.

 

 

La instalarea Interfonului de acces cu cartela de proximitate, cu WPI Servicii S.R.L., puteti avea urmatoarele avantaje:  controlul accesului persoanelor in bloc, siguranta proprietatii locatarilor, curatenie pe casa scarii, garantia produselor de marca Genway este de 36 luni de la data punerii in functiune; 3 cartele de proximitate pentru fiecare apartament.

Panourile de exterior pentru blocuri sunt inovative, estetice si rezistente, lista locatarilor este electronica, afisorul electronic si tastatura este luminoasa si astfel panourile sunt vizibile si pe timp de noapte.


Panourile de exterior pentru blocuri sunt disponibile în variante audio sau video (alb-negru sau color), cu cititor de proximitate.

 Noile instalatii de bloc de la Genway sunt foarte flexibile: pe aceeasi scara de bloc se pot instala atat posturi interioare audio, cat si monitoare video alb-negru si color. Tariful pentru instalatii mixte se calculeaza in functie de configuratia scarii (numarul de apartamente care solicita instalare de monitoare video).

Sunday the 16th. Portofoliul este cartea noastra de vizita ... - By Freshjoomlatemplates.com
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.