Sisteme de Securitate / Detectie Supraveghere Video Detectie Incendiu Control Acces Service/Automatizari Grupuri Electrogen Instalatii Electrice Sisteme BMS Automatizari Porti/Bariere

In era moderna omul incearca sa isi asigure o viata cat mai confortabila. Pentru a atingerea acestui scop au fost dezvoltate sistemele automatizate, fie ca vorbim de o cafetiera simpla sau de un robot complex. Un astfel de sistem este si automatizarea de poarta, care faciliteaza accesul in interiorul proprietatilor noastre, Acest lucru se poate face indiferent de tipul acestora, fie ca sunt porti batante, fie ca folosim porti culisante.


La alegerea unui sistem de automatizare de poarta tebuie sa avem in vedere mai multe criteria de selectie:

  • Greutatea si lumgimea portii ce trebuie actionata. Aceasta informatie este afisata chiar pe pagina de categorie a kiturilor de automatizari porti. Ea e exprimata in kilograme si porneste cel mai adesea de la 400 de kg si de la 2.5 m.
  • Montajul ingropat sau standard.
  • Temperatura de operare si conditiile meteo la care face fata un sistem de automatizare porti . De obicei marja de operarea se incadreaza in limitele -20 pana la +40 de grade Celsius.
  • Componenta pachetului de automatizare porti trebuie analizata, aici apar informatii legate de lungimea maxima a canatului, unitatile de control, tipul motoarelor, telecomenzile incluse, fotocelulele, lampa de semnalizare si antena.
  • Garantia si marca producatorului 

 

 

Kit format din: 2 motoare 24 Vdc, unitate de control cu receptor radio incorporat, 1 pereche de fotocelule, 1 lampa de semnalizare 24Vdc, 2 telecomenzi 433 Mhz - 2 canale, recomandat pentru porti batante cu canaturi de pana la 2.5m. Kitul nu contine acumulatori.

Avantaje:

Motoreductor electromecanic 24 Vdc, forta nominala: 2000N. 
Se recomanda pentru usi cu o greutate maxima de 200kg

Limita mecanica atasata pe brat pentru deschidere si inchidere
Incetinire la inchidere si deschidere
Variator de putere. Se poate regla intensitatea intre 3.5A si 7.5A
Dispozitiv de deblocare cu cheie personalizata
Elemente de fixare reglabile prin suruburi pentru ambele puncte de prindere al motorului
Instalare usoara. Fiecare motor se conecteaza prin 2 fire.
Programare usoara, cu un singur buton
Greutate brat: 6.1 Kg
Temperatura de operare :-20~+50 grade Celsius.

 

Sunday the 16th. Portofoliul este cartea noastra de vizita ... - By Freshjoomlatemplates.com
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.