Sisteme de Securitate / Detectie Supraveghere Video Detectie Incendiu Control Acces Service/Automatizari Grupuri Electrogen Instalatii Electrice Sisteme BMS Automatizari Porti/Bariere

Sistemele de bariere automate capata popularitate pe zi ce trece, fiind tot mai des utilizate in cadrul ansamblurilor rezidentiale sau la centre comerciale. 

Beneficiile acestora sunt multiple:

  • ofera protectie proprietatilor persoanelor;
  • adauga distinctie locuintelor;
  • imbunatatesc experienta generala a clientilor.

Portile sunt prima linie de aparare a proprietatii. Nu numai ca va asigura proprietetea, dar ii ajuta si pe clientii sau partenerii de afaceri sa se simta in siguranta atunci cand vin in vizita. Portile si barierele automate nu se utilizeaza doar pentru a oferi un aspect estetic special cladirii, ci sunt o mare facilitate de securitate pentru afacere.

Bariera automata 230V, model 615 BPR standard, suporta brate pana la 5m Timp de deschidere 6s Frecventa de utilizare 50% Recomandata pentru o frecventa a traficului redusa sau medie Controller 596/615BPR inclus

Sunday the 3rd. Portofoliul este cartea noastra de vizita ... - By Freshjoomlatemplates.com
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.