Sisteme de Securitate / Detectie Supraveghere Video Detectie Incendiu Control Acces Service/Automatizari Grupuri Electrogen Instalatii Electrice Sisteme BMS Automatizari Porti/Bariere

   WPI Servicii SRL, societate licentiata in instalarea, modificarea sau intretinerea componentelor sau sistemelor de alarmare impotriva efractiei si incendiului, a fost infiintata la sfarsitul anului 2013. Cu ambitie si rabdare am reusit sa ne mentinem pe piata, mai mult sa ne extindem activitatea. La momentul de fata, firma va ofera  comercializarea, intretinerea si montarea sistemelor de supraveghere video, sisteme de detectie si avertizare a efractiei, sisteme de detectie si avertizare incediu, sistemelor de interfonie, videointerfonie, automatizari porti, bariere, retele voce-date, centrale telefonice, intretinere si instalare automatizari grupuri electrogen si panouri solare, sisteme de pontaj, instalatii electrice, instalatii electrice autovehicule, automatizari case/apartamente. Serviciile noastre sunt disponibile oricui isi doreste confort si calitate, promptitudine si profesionalism. Toate aceste calitati ne caracterizeaza, clientii nostri ne recomanda iar partenerii de afaceri ne respecta. 

 

Va punem la dispozitie experienta personalului de peste 15 ani.

 

Sitemele pe care vi le oferim nu mai au pentru noi nici un secret, stim sa le montam, sa le depanam sau sa le imbunatatim.

 

Portofoliul este cartea noastra de vizita!

 

Monday the 4th. Portofoliul este cartea noastra de vizita ... - By Freshjoomlatemplates.com
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.